Lær korttricks

Lær at trylle med kort

Find et spil kort, og lad os komme igang! Her på siden vil vi forklare dig, hvordan du kan lave en masse forskellige korttrick. Nogle vil være svære end andre, men vi lover at hvis du lægger en smule træning i tricket, vil du kunne imponere dine venner og familie med det på ingen tid.

Subscribe desuden til vores youtube-kanal, hvis du vil være den første, der får besked, når nye tricks lægges op.

LÆRTRYL.DKs Youtube-kanal

De to hjælpere

EFFEKT
En tilskuer vælger et kort, og tryllekunstneren forklarer, at han ikke selv vil finde kortet. Han vil derimod benytte sig af to hjælpere. De to hjælpere er to andre kort. Med en blæret bevægelse kastes kortene til den anden hånd, og mellem de to hjælpere ligger nu det valgte kort.
METODE
Dette trick benytter et “key card” til at finde kortet. Når kortet er fundet placeres to andre kort på bordet. Disse puttes henholdsvis på toppen og bunden af de resterende kort. Kortene kastes nu til den modsatte hånd, og på grund af friktion, bliver det valgte kort mellem de to hjælper-kort.

Det stigende kort

EFFEKT
En tilskuer vælger et kort. Dette blandes tilbage i spillet. Nu vil tryllekunstneren få det valgte kort til at rejse sig ud af spillet.
METODE
Dette trick benytter et “key card” til at finde kortet. Når først kortet ligger på toppen (uden at tilskuerne ved dette), kan man få kortet til at “stige” ud af spillet, ved at bruge lillefingeren, som ikke kan ses fra forenden af kortene.

Lær at trylle et kort væk

EFFEKT
Navnet beskriver næsten hvad der sker i tricket. Du ryster et kort foran tilskuerne og pludselig er det væk. Få sekunder efter er det tilbage i hånden igen.
METODE
Se videoen, det bliver lidt for kompliceret at beskrive i teksts;)

Det omvendte kort

EFFEKT
En tilskuer vælger et tilfældigt kort. Kortet lægges tilbage i spillet, og trylleren forklarer nu at han vil tage hånden under bordet og vende det valgte kort om – på højst 3 sekunder! Kortene tages under bordet og 3 sekunder senere tages de frem igen. Kortene spredes og det valgte kort ligger omvendt i spillet!
METODE
Denne effekt benytter en meget smart metode til at få kortet vendt om. Tilskuerne tror at tricket kræver en stor portion fingerfærdighed, men det eneste det kræver er, at alle kortene er vendt om pånær det øverste kort. Når tilskuernes kort returneres vil det allerede være vendt omvendt i forhold til de andre.