Hvordan kommer man igang med at trylle?

Halløj,
Velkommen til Lærrtyl.dk. Dette er det første blogindlæg på siden, og bloggen vil løbende blive opdateret med andre spændende artikler og posts. Mit navn er Anders Møller, og det er mig, der har opstartet lærtryl.dk (se min tryllekunstner hjemmeside for mere info).

Hvordan kommer man igang med at trylle?

Dette er et spørgsmål jeg ofte bliver stillet. Måden jeg selv kom igang på og som rigtig mange kommer igang på idag er ved hjælp af Youtube. Da jeg for 10 år tilbage første gang ville lære et trick, var min første ide at søge på youtube efter “tricks for begyndere”. Der kom ikke de store resultater frem, men der var alligevel nok til at få mig startet. Manglen på trick-forklaringer på dansk har nagede mig lige siden, og derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved det: løsningen er siden I sidder på nu, Lærtryl.dk, lær at trylle. Lærtryl.dk vil indeholde tricks for begyndere og øvede, og det vil samtidig være muligt at stille spørgsmål til mig og andre professionelle tryllere, så du altid kan få besvaret dit spørgsmål.

hvordan kommer man igang med at trylle

Men hvad gør man så herefter?

Der ligger et væld af trylleklubber rundt om i landet, som altid er rigtig gode til at modtage nye medlemmer. De fleste klubber mødes en gang om måneden, og der vil ofte være seminare med andre tryllekunstnere, så man hele tiden kan udvikle sig og lære nye tricks. De største trylleklubber i Danmark er Magisk Cirkel i København, Magisk Club i Århus, og magisk cirkel i sønderjylland.

Herefter vil det være en rigtig god ide at besøge et af samlingsstederne for danske tryllekunstnere (og for den sags skyld tryllekunsntere fra hele norden). Jeg snakker om Pegani, som er scandinaviens største trylleforhandler. Pegani ejes af Steen, og det er altid en hyggelig og sjov oplevelse at tage på besøg hos Pegani, der ligger placeret i Horsens for at se og afprøve de nyeste tricks.

 

Herunder har jeg desuden vedhæftet et f mine yndlings begynder tricks. Det eneste du skal bruge er en elastik og så kan du ellers imponere både familie og venner!:)

Hvis I vil se mange flere tricks, så husk at gå til forsiden hvor du kan lære mange flere tricks.

 

Skriv et svar