En hurtig opdatering fra mig

Hej allesammen!

SÅ er det ved at være længe siden jeg sit har opdateret jer med, hvornår der kommer nye videoer. I skriver ofte og spørger hvornår den næste video kommer op, og jeg har ærlig talt lidt dårlig samvittighed over at det efterhånden er så længe siden at der har været noget nyt omkring hvad jeg går og laver.

Jeg regner stærkt med at jeg kan få nye videoer op i løbet af de næste par måneder. Jeg tør desværre ikke blive mere præcis og grunden til dette er at jeg har en masse at se til for tiden. jeg har netop færdiggjort mit studie og derfor står den på en masse arbejde.

Men jeg håber at I kan vente lidt endnu med at se og lære et par nye tricks, men jeg vil garantere at det er ventetiden værd! For jeg har et par rigtig gode tricks klar som der som altid er nemme at lære, men som vil tage fusen på alle dem I viser dem til!

Tilbud på 3 af verdens bedste korttricks.

Rigtig mange af jer har allerede købt og downloaded videoen her. Det er altid super fedt at få tilbagemeldinger fra jer, og høre om hvordan I har snydt jeres venner og familie – så bliv endelig ved med det! Til de af jer der ikke har fået downloaded den endnu, så kører jeg lige nu et tilbud på den. I kan finde den her.

PS. En af jer har spurgt om jeg vil nævne jeres side, og selvfølgelig vil jeg det! Edderkop kabale er en side, hvor man som navnet også røber kan lægge en sjov edderkop kabale. Hvis ikke I har prøvet at lægge en endnu så kan jeg stærkt anbefale det – det er ret så sjovt hvis man lige har nogle minutter!

Skriv et svar