coca cola reklame med tryl

Jeg har været med i en Coca Cola reklame!

Hej Allesammen!

Så skete der lige noget, som jeg lige følte at jeg blev nødt til at dele med jer allesammen! For et par uger siden blev jeg spurgt af Coca Cola om jeg havde lyst til at være med i deres CokeTV serie, som nogle af jer måske har set før. Der skulle selvfølgelig ikke så meget overtalelse til, så et par uger senere tog jeg over til deres studier, og blev interviewet af Gex og Max som faktisk er blandt nogle af landets førende youtubere. Vi havde en kanon sjov dag, og der blev tryllet og grinet en masse! Jeg var meeeega spændt på at se den endelige video, og den kom faktisk online for et stykke tid siden. Så hvis I ikke allerede har set den, så kan I se den her nedenfor!

Håber I kunne lide den! Jeg planlægge i øvrigt snart at få optaget et par nye videoer til siden, så husk at melde jer til nyhedsbrevet ude i siden, hvis I vil høre mere om, når der kommer nye tricks op!

 

Jeg rammer snart 9000 likes på min Facebook side!

Så lige over til noget andet! Som mange af jer ved, så har jeg en Facebook side, hvor jeg lægger tryllevideoer og andre magiske ting op. Den rammer snart 9000 likes, så hvis ikke du allerede følger den, så håber jeg at du vil gå ind og smide et like! Facebook.com/andersmagic

 

Hav en fed dag!

Anders

Skriv et svar