Korttricks

kort tricks

Lær nemme, vilde og  gode korttricks på Lærtryl.dk! Der er kort tricks for dig, der blot vil lære et enkelt korttrick eller to, og der er korttricks for den mere erfarende tryllekunstner.  Lad os komme i gang!

Hvis du ønsker at lære et nemt, men samtidig vildt korttrick, så er du kommet til det rette sted. I denne vil du kunne lære korttricks, der er nemme at udføre, men som samtidig vil snyde dine venner og øvrige tilskuere godt og grundigt! Længere nede på siden vil du kunne finde kort tricks for de lidt mere øvede, og som kræver lidt mere træning før de kan udføres.

HUSK! 

Kort tricksSmid endelig en kommentar nederst på siden, hvis du har spørgsmål eller feedback, og jeg vil selvfølgelig vildt gerne høre hvordan det går, hvis du viser nogle af trickene for dine venner eller familie! Jeg garanterer hvertfald at du med kort trickene fra siden her vil kunne få alle dine tilskuere til at tabe underkæben!

Vil du være den første til at få besked, når der kommer nye korttricks? (Hint: Ja da!)

I så fald, så kan du gå ind og subscribe til Lærtryl.dk’s Youtube kanal og samtidig vil jeg anbefale at du melder dig til nyhedsbrevet i siden. Der vil du modtage tricks og andre spændende nyheder!

VIL DU LÆRE 3 AF VERDENS BEDSTE KORTTRICKS?

Nemme Korttricks for begyndere

Herunder finder du nogle af de tricks, der er beregnet for begynderen. De er lette og mange af dem er stort set selvvirkende. Dermed ikke sagt at de er dårligere af den grund: nogle af følgende tricks er blandt de bedste, og jeg garantere at de alle sammen vil kunne blæse dine tilskuere bagover! Det er nogle rigtig gode tricks, som jeg håber du får snydt dine venner og familie med!

Det Omvendte Kort!

Følgende korttrick var et af de første korttricks jeg lærte, og det formår altid at snyde publikum! Uden at røbe for meget, så får du valgt et kort, og dernæst forklarer du tilskuerne at du vil finde kortet igen med lynets hast og endda uden at kigge på kortene!

Det Umulige Korttrick!

Her er et enormt sjovt kort trick! Endnu engang beder du tilskueren om at trække et tilfældigt kort. Kortene blandes tilbage i spillet og du vil nu forsøge at få tilskuerens kort vendt om i midten af spillet. Du knipser med fingrene og viser at.. Det forkerte kort har vendt sig om. Men du har en plan B, som løser situationen og samtidig afslutter tricket på en ekstra vanvittig måde!

Det Stigende Kort!

I dette korttrick får du tilskueren til at vælge et kort. Kortet returneres til spillet og du finder det nu igen ved at få det til at STIGE ud af spillet. Det er et super fedt trick, og så er hemmeligheden ret så snedig!

Lær at lave en Riffel Blanding

Hvis du vil tage dine kort tricks til næste niveau, så er du nødt til at lære, hvordan man laver en Riffel blanding. Du har helt sikkert set blandingen før, og hvis man lære at lave den ordentligt bliver du virkelig en kort-haj! 

Vil du se mange flere vilde tricks?

Korttricks for øvede

Vi fortsætter med flere korttricks selvfølgelig! I denne sektion går vi i gang med korttricks, som kræver en lille smule mere øvelse. Du skal dog ikke lade dig afskrække af den grund: når du først har lært trickene vil du kunne imponere alle dine tilskuere med et par enormt stærke og vilde korttricks!

VIL DU LÆRE 3 AF VERDENS BEDSTE KORTTRICKS?

Bland med én hånd!

Vi starter med en kort-teknik: Dette er en såkaldt én-hånds-blanding. Her cutter du kortene med blot en enkelt hånd, og ligesom med riffel blandingen kommer du virkelig til at ligne en pro, med denne teknik i dit arsenal!

De To Hjælpere!

Her er et af mine yndlingstricks! Du får hjælp af to andre kort til at finde tilskuerens valgte kort. Lad dig ikke narre af “kastet”, for det ser muligvis svært ud, men det kræver faktisk slet ikke så svært at lære! 

Lær at "springe" kortene

Her er en teknik, som du uden tvivl har set udført i film og andre steder. Det er den berømte kort teknik hvor tryllekunstneren “springer” kortene fra hånd til hånd. Det ser enormt imponerende ud, og det er heldigvis slet ikke så svært at lære! 

2 tanker om “Korttricks”

  1. Hej!
   Jep, det kan du tro, og jeg har faktisk noget jeg arbejder på, som meget meget snart er klar til at fremvise. Det er en video af en times varighed, som lærer nogle af de bedste tricks jeg kender. Sværhedsgraden vil selvfølgelig også være svære, men det vil helt sikkert også være det værd:)
   Hvis du har subscribet til min Youtube-kanal så vil jeg snart fortælle meget mere om det. Tror videoen vil komme til at koste 200.- ca, da jeg har lagt ekstremt meget arbejde i det! Hvis trickene var gode nok, ville det så være noget du kunne være interesseret i?:)
   Rigtig god aften,
   Anders

Skriv et svar