Velkommen til lærtryl.dk – lær tryl lige her

Lærtryl.dk, lær tryl med Danmarks nye side for folk, der vil lære trylletricks

Lær tryl

Hejsa, og velkommen til lærtryl.dk. Denne side har ét simpel formål: som navnet antyder, så vil vi her lærer dig trylletricks som du kan imponere dine venner og familie med. På lærtryl.dk vil vi have trylletutorials med alt lige fra kort til elastikker til mønter og meget meget mere. Vi er netop startet op og siden vil derfor blive opdateret med flere og flere tricks hver uge. Hvis du vil være den første til at se når vi lægger en ny tryllevideo op, så kan du gå ind på vores YOUTUBE kanal, Hvor vi først vil lægge trylletutorials op.

Lærtryl.dk er startet af tryllekunsnter Anders Møller, klik her, for at se min hjemmeside. Jeg har tryllet i mere end 10 år, og min store passion ligger i fingerfærighedsmagi, som er magi, der sker med regulærer opbjekter gennem fingerfærighed. Du vil derfor også opleve at størstedelen af de tricks, du kan lære på lærtryl.dk kan laves med helt ordinære objekter, der kan findes hjemme i køkkenskuffen. Lærtryl.dk er opdelt i sektioner af tricks, der hører under samme kategori. Derfor kan du fx gå til kort-sektionen, hvor du kan lære at trylle med kort. Vi har også en mønt-sektion, hvor du kan lære at trylle med helt almindelige mønter.

For både begyndere og øvede

Hvad end du blot vil lære et trick eller to eller måske har tryllet og trænet i længere tid, så garanterer vi at der vil være noget for dig på lærtryl.dk. Vi har tricks for den komplette begynder (besøg sektionen her, hvor du kan lær begyndertricks), og der vil være tricks, der kræver lidt mere fingerfærdighed og træning, før du kan vise det for publikum.

Vi arbejder lige nu på højtryk for at implementere en kommentar eller forumssektion, så I kan skrive med hiananden, og samtidig stille spørgsmål eller forslag til os. Indtil da kan I benytte youtube-kanalen, hvor vi også forsøger at besvare alle spørgsmål:)

 

 

Skriv et svar