NYHED: Lær 3 af verdens bedste korttricks!

Hej allesammen!
Mange af jer har ventet i spænding på, og langt om længe er videoen færdig! Tag et kig på traileren her:

Som man kan se i traileren, så er denne video lavet til de af jer, der er interesseret i at lære nogle af verdens bedste korttricks, og samtidig lære nogle teknikker, som er blandt de mest nyttige og brugbare man kan lære som tryllekunstner! Jeg har prøvet at lave en video, som jeg selv ved, at jeg ville have været ellevild med, da jeg selv begyndte at trylle.
Der er lige nu tilbud på videoen, så hvis du er interesseret, så synes jeg du skal slå til hurtigst muligt. De første tilbagemeldinger er allerede begyndt at komme ind, og de er meget begejstrede!
Jeg glæder mig til at lære dig trickene!
Vi ses,
Anders
PS: følg med på siden meget snart, da jeg måske lægger en konkurrence op med et par spændende præmier fra trylleforhandleren Pegani!

Skriv et svar