Nyheder

En hurtig opdatering fra mig

Hej allesammen!

SÅ er det ved at være længe siden jeg sit har opdateret jer med, hvornår der kommer nye videoer. I skriver ofte og spørger hvornår den næste video kommer op, og jeg har ærlig talt lidt dårlig samvittighed over at det efterhånden er så længe siden at der har været noget nyt omkring hvad jeg går og laver.

Jeg regner stærkt med at jeg kan få nye videoer op i løbet af de næste par måneder. Jeg tør desværre ikke blive mere præcis og grunden til dette er at jeg har en masse at se til for tiden. jeg har netop færdiggjort mit studie og derfor står den på en masse arbejde.

Men jeg håber at I kan vente lidt endnu med at se og lære et par nye tricks, men jeg vil garantere at det er ventetiden værd! For jeg har et par rigtig gode tricks klar som der som altid er nemme at lære, men som vil tage fusen på alle dem I viser dem til!

Tilbud på 3 af verdens bedste korttricks.

Rigtig mange af jer har allerede købt og downloaded videoen her. Det er altid super fedt at få tilbagemeldinger fra jer, og høre om hvordan I har snydt jeres venner og familie – så bliv endelig ved med det! Til de af jer der ikke har fået downloaded den endnu, så kører jeg lige nu et tilbud på den. I kan finde den her.

PS. En af jer har spurgt om jeg vil nævne jeres side, og selvfølgelig vil jeg det! Edderkop kabale er en side, hvor man som navnet også røber kan lægge en sjov edderkop kabale. Hvis ikke I har prøvet at lægge en endnu så kan jeg stærkt anbefale det – det er ret så sjovt hvis man lige har nogle minutter!

NYHED: Lær 3 af verdens bedste korttricks!

Hej allesammen!
Mange af jer har ventet i spænding på, og langt om længe er videoen færdig! Tag et kig på traileren her:

Som man kan se i traileren, så er denne video lavet til de af jer, der er interesseret i at lære nogle af verdens bedste korttricks, og samtidig lære nogle teknikker, som er blandt de mest nyttige og brugbare man kan lære som tryllekunstner! Jeg har prøvet at lave en video, som jeg selv ved, at jeg ville have været ellevild med, da jeg selv begyndte at trylle.
Der er lige nu tilbud på videoen, så hvis du er interesseret, så synes jeg du skal slå til hurtigst muligt. De første tilbagemeldinger er allerede begyndt at komme ind, og de er meget begejstrede!
Jeg glæder mig til at lære dig trickene!
Vi ses,
Anders
PS: følg med på siden meget snart, da jeg måske lægger en konkurrence op med et par spændende præmier fra trylleforhandleren Pegani!

Nye tricks på kanalen!

Hej allesammen!

Så har jeg masse spændende nyt! Som mange af jer sikkert allerede har opdaget så er der kommet nye videoer op på youtube kanalen. Så hvis I ikke allerede har liket den eller subscribet til kanalen, så synes jeg I skal gå ind og gøre det, for det er der at de fleste af mine tricks vil blive lagt op. Jeg vil selvfølgelig også opdatere hjemmesiden her, men de vil først blive lagt op på Youtube kanalen.

Hvilke tricks kan I forvente?

Jeg vil prøve at lægge nye videoer op så ofte som muligt, men da jeg selv har en masse ting at se til kan jeg ikke love hvor ofte det bliver. Lige nu har jeg dog en hel del videoer planlagt, så der skulle gerne komme en video op om ugen over de næste par uger. Først og fremmest så skal vi lære en masse korttricks. Det er helt klart den type trylletricks, som jeg har størst passion for, og det er med et spil kort at man har et uendeligt udvalg af mulige tricks man kan lave. Det skal dog siges, at hvis I føler der kommer for mange korttricks og gerne vil lære flere forskellige tricks, så skal I endelig sige til, så vil jeg prøve at variere det lidt!

Jeg glæder mig til at vise jer mere!

Anders Møller

Artikel er lavet i samarbejde med gode-citater.dk.

Samarbejde med Nordens største tryllebutik

Hej allesammen!

Jeg vil blot komme med en lille hurtig opdatering, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. Jeg har netop indgået et samarbejde med Pegani, som er nordens største tryllebutik. Det var i den her butik at jeg købte mit første trylletrick for lige godt og vel 11 år siden! Så jeg vil anbefale enhver af jer, der har lyst til at besøge en vaskeægte tryllebutik at tage hen og besøge Pegani. Den ligger i Horsens, og den er ejet af Steen Pegani, der foruden at eje butikken selv er en rigtig dygtig tryllekunstner!

Samarbejdet kommer bl.a. til at betyde at der er bannere her på siden som leder ind til Pegani, og dernæst så vil der fremover komme et par spændende konkurrencer som Pegani sponsorere. Følg med på siden her eller på Lærtryl.dk’s Youtube kanal. I øvrigt så er vi snart oppe på 4000 subscribers! Så hvis I ikke allerede har liket siden, så skynd jer ind og gør det nu!

Vi snakkes ved,

Anders

Jeg har været med i en Coca Cola reklame!

Hej Allesammen!

Så skete der lige noget, som jeg lige følte at jeg blev nødt til at dele med jer allesammen! For et par uger siden blev jeg spurgt af Coca Cola om jeg havde lyst til at være med i deres CokeTV serie, som nogle af jer måske har set før. Der skulle selvfølgelig ikke så meget overtalelse til, så et par uger senere tog jeg over til deres studier, og blev interviewet af Gex og Max som faktisk er blandt nogle af landets førende youtubere. Vi havde en kanon sjov dag, og der blev tryllet og grinet en masse! Jeg var meeeega spændt på at se den endelige video, og den kom faktisk online for et stykke tid siden. Så hvis I ikke allerede har set den, så kan I se den her nedenfor!

Håber I kunne lide den! Jeg planlægge i øvrigt snart at få optaget et par nye videoer til siden, så husk at melde jer til nyhedsbrevet ude i siden, hvis I vil høre mere om, når der kommer nye tricks op!

 

Jeg rammer snart 9000 likes på min Facebook side!

Så lige over til noget andet! Som mange af jer ved, så har jeg en Facebook side, hvor jeg lægger tryllevideoer og andre magiske ting op. Den rammer snart 9000 likes, så hvis ikke du allerede følger den, så håber jeg at du vil gå ind og smide et like! Facebook.com/andersmagic

 

Hav en fed dag!

Anders

Lær tricket Hoppende elastik

Her er et rigtig sjovt trick, der kan laves med en elastik eller en ring. Det er altid sjovt at lave og hemmeligheden bag tricket er virkelig genial. Tricket er ret så simpelt: Du viser en elastik eller måske en ring som sidder på din ene finger. Du ryster hånden og med ét er elastikken hoppet til fingeren ved siden af. Du ryster hånden igen og med det samme hopper elastikken tilbage på den anden finger.

Metoden:

Metoden bag den her er virkelig snedig, og det er et trick, som man virkelig tager sig til hovedet over, når man først finder ud af, hvad hemmeligheden bag tricket er! Det er stort set selvvirkende, og det kræver meget lidt træning, før det er muligt at vise det til dine venner og familie. Tag et kig i videoen for at finde ud, hvordan tricket kan laves!

Lær at trylle, og lær mange flere trylletricks på forsiden!

Få en blyant til at forsvinde!

 

Lær hvordan du får en blyant til at forsvinde! Det her er et rigtig fedt trick, som ligner ægte magi. Du holder en blyant eller en anden kuglepen mellem fingre-spidserne og med et lille knips så kan du få blyanten til at forsvinde! Det ser vildt ud, og det giver altid et gisp fra tilskuerne, hvis man lære at gøre det ordentligt.

Hvordan?

Det kræver en lille smule fingerfærdighed og et par timers træning før at dette trick sidder lige i skabet. Du ligger blyanten i spænd mellem tommelfinger og pegefinger og når blyanten slipper sit greb fra tommelfingeren bliver den “skudt” ind, så den ligger op af siden af armen.

Lær at blande med én hånd!

Følg med i videoen her for at lære, hvordan du kan blande eller cutte et spil kort med kun én hånd. Det ser ret så vildt ud, og man ligner virkelig en, der har forstand på at håndtere et spil kort! Det kræver lige en lille smule træning, og i starten vil det helt sikkert føles en lille smule akavet, men lige pludselig vil det begynde at føles nemmere og nemmere og pludselig sidder den i skabet!

Det er selvfølgelig ikke et trick i sig selv, men der er ingen tvivl om, at det ser vildt blæret ud, og derfor er det altid en sjov blanding at smide ind i starten af dine kort tricks!

Korttricks

kort tricks

Lær nemme, vilde og  gode korttricks på Lærtryl.dk! Der er kort tricks for dig, der blot vil lære et enkelt korttrick eller to, og der er korttricks for den mere erfarende tryllekunstner.  Lad os komme i gang!

Hvis du ønsker at lære et nemt, men samtidig vildt korttrick, så er du kommet til det rette sted. I denne vil du kunne lære korttricks, der er nemme at udføre, men som samtidig vil snyde dine venner og øvrige tilskuere godt og grundigt! Længere nede på siden vil du kunne finde kort tricks for de lidt mere øvede, og som kræver lidt mere træning før de kan udføres.

HUSK! 

Kort tricksSmid endelig en kommentar nederst på siden, hvis du har spørgsmål eller feedback, og jeg vil selvfølgelig vildt gerne høre hvordan det går, hvis du viser nogle af trickene for dine venner eller familie! Jeg garanterer hvertfald at du med kort trickene fra siden her vil kunne få alle dine tilskuere til at tabe underkæben!

Vil du være den første til at få besked, når der kommer nye korttricks? (Hint: Ja da!)

I så fald, så kan du gå ind og subscribe til Lærtryl.dk’s Youtube kanal og samtidig vil jeg anbefale at du melder dig til nyhedsbrevet i siden. Der vil du modtage tricks og andre spændende nyheder!

VIL DU LÆRE 3 AF VERDENS BEDSTE KORTTRICKS?

Nemme Korttricks for begyndere

Herunder finder du nogle af de tricks, der er beregnet for begynderen. De er lette og mange af dem er stort set selvvirkende. Dermed ikke sagt at de er dårligere af den grund: nogle af følgende tricks er blandt de bedste, og jeg garantere at de alle sammen vil kunne blæse dine tilskuere bagover! Det er nogle rigtig gode tricks, som jeg håber du får snydt dine venner og familie med!

Det Omvendte Kort!

Følgende korttrick var et af de første korttricks jeg lærte, og det formår altid at snyde publikum! Uden at røbe for meget, så får du valgt et kort, og dernæst forklarer du tilskuerne at du vil finde kortet igen med lynets hast og endda uden at kigge på kortene!

Det Umulige Korttrick!

Her er et enormt sjovt kort trick! Endnu engang beder du tilskueren om at trække et tilfældigt kort. Kortene blandes tilbage i spillet og du vil nu forsøge at få tilskuerens kort vendt om i midten af spillet. Du knipser med fingrene og viser at.. Det forkerte kort har vendt sig om. Men du har en plan B, som løser situationen og samtidig afslutter tricket på en ekstra vanvittig måde!

Det Stigende Kort!

I dette korttrick får du tilskueren til at vælge et kort. Kortet returneres til spillet og du finder det nu igen ved at få det til at STIGE ud af spillet. Det er et super fedt trick, og så er hemmeligheden ret så snedig!

Lær at lave en Riffel Blanding

Hvis du vil tage dine kort tricks til næste niveau, så er du nødt til at lære, hvordan man laver en Riffel blanding. Du har helt sikkert set blandingen før, og hvis man lære at lave den ordentligt bliver du virkelig en kort-haj! 

Vil du se mange flere vilde tricks?

Korttricks for øvede

Vi fortsætter med flere korttricks selvfølgelig! I denne sektion går vi i gang med korttricks, som kræver en lille smule mere øvelse. Du skal dog ikke lade dig afskrække af den grund: når du først har lært trickene vil du kunne imponere alle dine tilskuere med et par enormt stærke og vilde korttricks!

VIL DU LÆRE 3 AF VERDENS BEDSTE KORTTRICKS?

Bland med én hånd!

Vi starter med en kort-teknik: Dette er en såkaldt én-hånds-blanding. Her cutter du kortene med blot en enkelt hånd, og ligesom med riffel blandingen kommer du virkelig til at ligne en pro, med denne teknik i dit arsenal!

De To Hjælpere!

Her er et af mine yndlingstricks! Du får hjælp af to andre kort til at finde tilskuerens valgte kort. Lad dig ikke narre af “kastet”, for det ser muligvis svært ud, men det kræver faktisk slet ikke så svært at lære! 

Lær at "springe" kortene

Her er en teknik, som du uden tvivl har set udført i film og andre steder. Det er den berømte kort teknik hvor tryllekunstneren “springer” kortene fra hånd til hånd. Det ser enormt imponerende ud, og det er heldigvis slet ikke så svært at lære! 

Lær vilde kort tricks på min nye side!

Hej folkens,

cardtrickmaster.com
Så har jeg spændende nyt! Jeg har arbejdet længe gennem de sidste par uger på en ny engelsk trylleside. Den hedder cardtrickmaster.com. Som navnet antyder så er det en side, som til at starte med udelukkende vil koncentrere sig om nogle af de bedste kort tricks, som jeg kender. Der vil være tricks for hver en smag, og derfor vil man kunne lære et fedt kort trick om man så netop er begyndt at trylle og ligeledes vil der være gode tricks hvis man har siddet med et spil kort i mange år efterhånden.

Der er altså noget for enhver som går op i korttricks! Hvis du vil læse mere og lære meget mere så kan du hoppe over på siden lige med det samme og så kan du allerede nu lære et par af de rigtig gode kort tricks. Som det gør sig gældende for trickene på siden her, så er der tricks som kan laves stort set ligeså snart man høre hemmeligheden, men der er også tricks som kræver en lille smule mere fingersnilde, og som man nok ikke kan slippe afsted med at lave foran et rigtig publikum før man har givet det hvertfald et par timers træning – men så lover jeg til gengæld også at det burde sidde i skabet!

Lær seje og vilde korttricks på cardtrickmaster.com!