Samarbejde med Nordens største tryllebutik

Hej allesammen!

Jeg vil blot komme med en lille hurtig opdatering, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. Jeg har netop indgået et samarbejde med Pegani, som er nordens største tryllebutik. Det var i den her butik at jeg købte mit første trylletrick for lige godt og vel 11 år siden! Så jeg vil anbefale enhver af jer, der har lyst til at besøge en vaskeægte tryllebutik at tage hen og besøge Pegani. Den ligger i Horsens, og den er ejet af Steen Pegani, der foruden at eje butikken selv er en rigtig dygtig tryllekunstner!

Samarbejdet kommer bl.a. til at betyde at der er bannere her på siden som leder ind til Pegani, og dernæst så vil der fremover komme et par spændende konkurrencer som Pegani sponsorere. Følg med på siden her eller på Lærtryl.dk’s Youtube kanal. I øvrigt så er vi snart oppe på 4000 subscribers! Så hvis I ikke allerede har liket siden, så skynd jer ind og gør det nu!

Vi snakkes ved,

Anders

Skriv et svar