En tryllekunstner er perfekt til festen

Så er det tid til en lille opdatering herfra! I kan godt glæde jer, der er et par nye videoer på vej med forskellige ting, som et par nye kort tricks, både svære og mere for begyndere, og så er der et par møntricks i blandt.

Mange af dem, der følger siden, spørger tit, hvad det kræver at blive en professionel tryllekunstner. Det kræver mange mange timers hård træning, men når man har lagt i det, så er der også et andet aspekt, som kræver meget træning. Nemlig at optræde foran et ægte publikum! Man vil hurtigt finde ud af at det kan være svære en man skulle tro aller først at skulle optræde foran et live publikum. De fleste begynder nok at starte med at vise tricks foran deres familie, mor og far måske eller gode venner. Men hvis man virkelig vil blive en god og dygtig tryllekunstner, som kan finde ud af at give publikum en uovertruffen oplevelse, så er det vigtigt at man får optrådt foran et rigtig publikum. Jeg kan huske da jeg skulle optræde for et rigtigt publikum første gang. Jeg var blevet hyret til at optræde for min gode kammerats fars fødselsdag. Jeg kan tydeligt huske, hvordan jeg i flere uger før showet gik og var død nervøs! Men endelig kom dagen, og showet gik selvfølgelig perfekt, og gæsterne var vilde med det. Så man skal ikke blive nervøs, hvis man går og er nervøs inden det store trylleshow, for som sagt: hvis du vil blive en god tryllekunstner er du nødt til blot at springe ud i det!

Hvis man vil se nogle af landets rigtig gode tryllekunstnere og evt. kunne tænke sig at leje en, så kan man gå ind på siden, som er linket til. Her kan man se et udvalg på nogle af dem, som tager ud til arrangementer over hele landet og lever af det.

Skriv et svar