Tilbud

Lær 3 af verdens bedste korttricks

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 6 kundebedømmelser
(6 kundeanmeldelser)

DKK150.00 DKK100.00

Hvis du vil blive en ekspert med et spil kort, så er denne video perfekt til dig. I denne video vil du lære 3 af verdens bedste korttricks og samtidig en masse nyttige teknikker. Disse tre tricks bliver brugt af nogle af de bedste tryllekunstnere over hele verden og snart kan du også imponere dine tilskuere med dem!
Varighed: 1 time og 7 minutter.

Varekategori:

Beskrivelse

 

Hvis du vil blive en ekspert med et spil kort, så er denne video perfekt til dig. Som titlen siger, så vil du i denne video lære 3 af verdens bedste korttricks. Disse tre tricks bliver brugt af nogle af de bedste tryllekunstnere over hele verden og snart kan du også imponere dine tilskuere med dem!

Videoen varer lidt over en time, og den er tætpakket med masser utrolige effekter og teknikker! Hver effekt vil blive fremvist foran et ægte publikum, så du kan se hvordan effekterne bør vises så de imponerer mest muligt!

Du vil bl.a. lære disse tricks:

Det rød-blå mirakel:
Dette er flere gange blevet kåret som verdens bedste korttrick. Et valgt kort skifter farve i midten af spillet. Tricket er dog ikke slut endnu og tilskuerne har endnu en utrolig overraskelse i vente!

Det berømte femmer trick!:
Dette er et utroligt trick, hvor en femmer skifter ind til fire på en helt umulig måde! Tryllekunstneren “plukker” simpelthen bare midterprikken af femmeren så det bliver en fire istedet.

Hvor kom de 4 esser fra?
Fire tilfældige kort bliver valgt. Disse fire kort skiftes nu ind til de fire esser på en visuel og magisk måde!

SVÆRHEDSGRAD:

 Disse trick er ikke lette. Det kræver træning og øvelse før man kan vise dem for sit publikum. Men når først man har øvet sig på dem nok, så kan man udfører og imponere folk med disse tricks resten af livet!

 

Gennem effekterne vil du samtidig lære nogle af de mest brugbare teknikker som kan bruges i et hav af andre kort effekter! Husk at se traileren herover!

Vil du lære nogle af verdens bedste kort tricks, nogle af de bedste teknikker, og samtidig blive en bedre tryllekunstner? Så er den her video perfekt til dig!

6 anmeldelser af Lær 3 af verdens bedste korttricks

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Viktor (verificeret ejer)

  Super fede tricks! Rigtig gode instruktioner, og fedt at man ser tricket foran ægte tilskuerer først!
  hvis du også er vild med korttricks, så vil jeg helt sikkert anbefale denne video!
  PS har allerede snydt mine venner godt og grundigt med det første trick! Nu skal jeg øve på de andre.

 2. Vurderet 5 ud af 5

  stenlynglund (verificeret ejer)

  Virkelig fede tricks fedt at der blev skiftet vinkel på kameraet. Også fedt at det vist for puplimkum først. Jeg syntes selv jeg er blevet en meget berdre tryllekunster. Jeg syntes det er pengene værd:)

 3. Vurderet 5 ud af 5

  Hjalte Frølund (verificeret ejer)

  Rigtig gode tricks! Alle der kan lide korttricks vil elske denne video.
  Hjalte

 4. Vurderet 5 ud af 5

  mathiashnielsen2007 (verificeret ejer)

  Det er det fedeste video du lærer maget mere end bare et trick og tror du lærer dobbelt så mange eller sådan noget og så er det også rigtig fedt at da jeg ikke kunne komme ind på videoen hjalp han mig med at komme ind og ikke bare var ligeglad

 5. Vurderet 5 ud af 5

  Hampus Vilslev Hedal

  Videoen er helt i top godt arbejde Anders. Bedste tricks ever.

 6. Vurderet 5 ud af 5

  Hampus Vilslev Hedal

  Anders hjalp mig med at downloade videoen selv om det var svært

Tilføj en anmeldelse af varen